KÜÇÜK RESSAMLAR ESERLERİNİ SERGİLİYOR

Okulumuz okul öncesi öğretmeni Yağmur SEZGİN ÖZKAN tarafından, 2020-2021 eğitim-öğretim yılı başından bugüne kadar yürütülen Küçük Ressamlar Büyük Yetenekler eTwinning projesi artık sona geliyor. Anasınıfı öğretmeni ve öğrencilerimiz proje boyunca her ay konu olarak ele alınan ressamlar hakkında araştırmalar yaptı, bu ressamların eserleri ile ilgili çeşitli çalışmalar yaptılar. Proje boyunca çocuklar farklı web 2.0 araçlarını tanıdı ve öğretmenlerinin rehberliğinde kullandılar. Okul öncesi öğretmenimiz Yağmur S. ÖZKAN; hem yüz yüze eğitimde sınıf içi etkinliklerle, hem uzaktan eğitim sürecinde çocukların ve ailelerinin aktif katılımlarıyla yürüttüğü projeyi amacına ulaşmış şekilde sonlandırmaya hazırlanıyor.