BENİMLE OYNAR MISIN?

Anasınıfı öğretmenimiz Yağmur Sezgin Özkan'ın kuruculuğunu yaptığı "Benimle Oynar Mısın?" eTwinning projesiyle, uzaktan eğitim sürecinde hem okullarından ayrı kalan anasınıfı öğrencileri, hem evlerinde tüm gün canlı ders yapmak durumunda olan ilkokul öğrencileri geleneksel oyunlar için bir araya geldiler. Her etkinlik öncesi veliler bilgilendirildi. Gönüllü birkaç velimizin desteğiyle çocuklar, gerekli tedbirleri alıp, belirlenen gün ve saatte okul bahçesinde toplanarak geçmişten günümüze hala heyecan ve keyifle oynanan geleneksel oyunları oynadılar.

Oynanan oyunlar arasında kurt baba, yağ satarım bal satarım, uykucu horoz gibi oyunlar bulunuyor. Etkinliklere katılan çocuklar çok keyif aldıklarını, ekrandan uzaklaşıp açık havada arkadaşlarıyla buluşmanın onlara iyi geldiğini, mutlu olduklarını söyledi.